Archívum

Következő bejegyzések

 

Dátum: 2010.07.21 06:00
Kategória: Csinálj blogot/ weblapot! (1.)

 

Dátum: 2010.08.01 06:00
Kategória: Filmlista (2.)

Megosztás

Share |

Kattintásszámláló

Szavazás

19. Tipp - 1. Csinálj blogot/weboldalt - Hol? - G-portal

aqualost 2010.07.21. 06:00

Hol? - Csinálj blogot!

   Előszó: Ebben a bejegyzés sorozatban a néhány éves tapasztalatomat szeretném megosztani. Weboldalt csinálni nem csak azért jó, mert nagy látogatottsággal pénzt lehet keresni, hanem azért is mert kreatív lehetsz konkrétan a magad módján. Eddig sok rendszerben csináltam már weblapot és blogot is egyaránt és remélem, segíthetek valamit a kezdőknek.

   Weblapkészítés neten:

G-portal.hu

 

   Ezen a weblapon hoztam létre első lapomat. Ezt az oldalt azért ajánlomm mert itt egyszerűen, néhány nap alatt meg lehet tanulni, hogyan is kezeld lapodat. 

  1. lépés - Regisztráció - nem magyarázok minden magyar és ki van írva :D
  2. lépés - Portál létrehozása - rákattintasz a portál létrehozása ikonra, majd keresel magadnak egy jó web site nevet. Legyen egyszerű és lényegre térő. Válasz kategóriát és kövesd a további utasításokat.
  3. A létrejött oldalon jelentkezz be!

Tudnivaló:

  • Stílus és felület menüpont alatt beállíthatod a háttered, az oldal témáját, a fejlécet és még 1-2 dolgot.
  • Mi a modul? - egy tartalom doboz az oldaladon. Ez azt jelenti, hogy minden modulnak számít (kivéve a menük), azaz a bejegyzések, a naptárak, blog. Ezeket mind a Modulkezelőben hozhatod létre illetve alakíthatod.
  • Az oldaladra be lehet külön regisztrálni, amit te tudsz látni. Ha például valaki bunkó leveleket írogat, egy olyan fórumba ahova csak felhasználóid írhatnak, meg is semmisítheted az akadékoskodót. (persze a regisztrációjára értem : D)
  • Az oldal 2 hétig ingyenes és utána kb. 500Ft -ért véglegesítheted azt! (Extrák menüpont)

Folytatása következik...

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása