Archívum

Következő bejegyzések

 

Dátum: 2010.07.21 06:00
Kategória: Csinálj blogot/ weblapot! (1.)

 

Dátum: 2010.08.01 06:00
Kategória: Filmlista (2.)

Megosztás

Share |

Kattintásszámláló

Szavazás

13. Tipp - 2. Ezt hallgasd meg - Online hallgatható rádiók

aqualost 2010.07.07. 17:36

 Online hallgatható rádiók

 

Sajnos nem ismerek sokat, de remélem, ha talál valaki csak a címet elküldi. A weboldalak az FM -en is futó rádiókat tartalmazzák.

Rádió 1http://www.radio1.hu/ - A fejléc jobb oldalán található egy gomb "Online adás" felirattal. Arra kattintva egy pop-up ablak ugrik fel ami azonnal letölti a fájlt. A fájlra kattintva indul el a lejátszás. Ha nincs olyan lejátszód ami le tudná játszani akkor ajánlom a WinAmp -ot.

A rádióra inkább a mai korok zenéje jellemző. nagyon kevés a retro szám!ó

Sunshinehttp://www.sunshinefm.hu/ - Megint a fejléc jobb oldalán van, de itt nincs kiírva. A fülhallgatóra vagy a WinAmp képre kell kattintani. Itt is a letöltött számra kell kattintani és itt is ajánlhatom a WinAmpot.

Az adó elmélete szerint, nap közben az idősebb korosztályzenéit nyomják és ahogy egyre közeleg az éj, egyre inkább a fiataloknak favorizálják zenei palettájukat.

Slágerhttp://www.slager.hu/ - Ugyanott (fejléc jobb oldalán) kell kattintani a "Hallgassa online!" gombra. A letöltött fájlt elindítod és mennie kell. 

Főleg régebbi, klasszis zenéket játszanak, kevés a frissebb szám.

ClassFM - http://www.classfm.hu/ - Ennél a rádiónál nem kell letölteni semmit csak meg kell nyomni az oldalon a jobb részen lévő "online rádió be" gombot. De ha akarod letöltheted az ugyanolyan fájlt mint a többi rádióknál a jobb hasábbnál a "Most a ClassFm-en!" alsó részén a WinAmp gombra vagy a Windows Media Player ikonjára kattintva.

Egy friss, kevert rádió, de 60 - 40 %-ban oszlik meg a mai korok és régi idők zenéje.

Fehérvár rádióhttp://www.fehervarradio.hu/ - A rádiót a NO AIR gombra kattintva nyithatod meg. Azonnal letölt egy .pls fájlt amit pl. a VLC media le tud játszani.

A rádió zenei világa nagyon kevert, a RÁDIÓ1 és a SLÁGER ötvözése:)

MR2 - Petőfi rádióhttp://www.mr2.hu/ - Az élő adás gombra kattintva érhető el az online hallgatás, ami (legalábbis nálam) nem nyitható meg a Windows Media Playerben de például hallgatható a VLC media playerrel, de ha ezt nem szoktad használni, akkor csak próbáld végig a lejátszóidon.

A zenei világa kellemes, nem inkább a tucat zenét nyomják, hanem a zenéket hangulatuk 

   Utószó: Ha te is ismersz kérlek írd meg komiként!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása