Archívum

Következő bejegyzések

 

Dátum: 2010.07.21 06:00
Kategória: Csinálj blogot/ weblapot! (1.)

 

Dátum: 2010.08.01 06:00
Kategória: Filmlista (2.)

Megosztás

Share |

Kattintásszámláló

Szavazás

10. Tipp - 1. Filmlista - Június

aqualost 2010.07.01. 06:00

Júniusban ezeket a filmeket néztem meg amik tetszettek!

 

  • Randiguru - Egy szerelem szakértőről szól. Hogy pontosan mit csinál? Segít az igazijukat kereső férfiaknak megtalálni az igazit. Ötletes kis film az Én a robot sztárjával.
  • Kill Bill Vol. 1 és Vol.2 - Egy lebilincselő harcos történet a nőről akit fejbelőtték mégis túlélte. Bosszút esküszik a megnem született gyermeke megöléséért. (-az a nő megérdemli a bosszút, mi pedig megérdemeljük a halált - Bill öccse). Minden harc kedvelőnek vagy olyannak aki kellemesen akarja eltölteni az idejét ajánlom.
  • Ryan közlegény megmentése - Aki sok háborús jelenetet akar látni az itt mindenképp megtalálja. A film egy 8 tagból álló csapat kalandját kísérik végig akik Ryan közlegényt keresik, hogy elvigyék báttyai halálának hírét illetve hogy leszereljen és mennyen édes anya mellé.
  • Hatodik érzék - Egy gyerek pszichológust lövés ér a házában. Felépülése után egy beteg kisgyermeket kezel akiről kiderül, hogy halott embereket lát. Egy figyelmet lekötő kissé félelmetes film amely megéri hogy végig nézzék.
  • A hihetetlen család . Egy négytagú család családfője régen hatalmas kárt okozott az embereknek a képességével ezért és még sok más szuperhős balesetéért sok időre eltűntek hőseink. Sok évvel később azonban egy újabb nagy ellenség tűnik fel. A család együtt küzd meg ellene. A fantázia teli animációs film mindenkinek tetszeni fog azt garantálom.
  • Másnaposok - 4 férfi, Vegas, Legénybúcsú. Egyetlen éjszaka alatt sokminden történhet ha ezeket összeadjuk, főleg mivel mire felébrednek a vőlegény eltűnik. A már 3 tagra csökkent csoport átkutatja az egész várost, sok újabb kalandot szerezve. Ezt a filmet is csak ajánlhatom! (sokak szerint az év legjobb vígjátéka, de azért én ilyen magas szintre nem raknám)
  • Mr. & Mrs. Smith - A fiatal házaspár házassági tanácsadóhoz megy. Sok titokról le kerül számunkra a lepel. A legfontosabb mégis az, hogy mindketten hazudnak egymásnak. Mr. és Mrs. Smith is jólfizetett bérgyilkosok két ellenséges cégnél. Egy nap aztán egymás megölésére kapnak megbízást. Sok kaland, humor és sok ötletes jelenet vár mindenkit aki meg szeretné nézni.

   Utószó: Nagy lemaradásomat a filmvilág lenagyszerűbjeinek átnézésével kezdem. Amennyiben ajánlanál te is filmet (amit természetesen a övetkező listában megjelenítenék) küld el kommentként.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása